close-pop-up.svg
Skarsnuten Hotel ligger 1002 moh. Renovert og utvidet er hotellet gjort klar for en ny æra.
Byggeprosjekt
Skarsnuten Hotell Hemsedal
Byggeår
2021-23
Utførende
Murmester Markussen
Produktgruppe
Gulv

Den fantastiske beliggenheten med utsikten over Hemsedal, samt skibakken som passerer rett utenfor gjør det hele svært attraktivt. Den nye delen av hotellet består av spa og konferansedel og 50-60 nye hotellrom. Her er det levert rundt 340 tonn gulvavretting fordelt på 5000 m2 gulvflate.

Leverer i Hallingdal

Murmester Martin Markussen som har levert på utallige prosjekter i områdene rundt Gol, Hemsedal og Geilo er godt fornøyd med resultatet.

Etter at han brått og i ung alder måtte overta firma etter faren, har han testet ut ulike gulvløsninger. Han har sørget for å legge noen titusener kvadratmeter gulv sammen med sine 24 ansatte. Gulvene på Skarsnuten og Fyri Hotell i Hemsedal er bare noen av dem, og som alltid benytter han seg av Weber sine produkter og løsninger.

Inne og ute

På Skarsnuten har Markussen levert gulv og flisarbeid, både inne og ute. I spa-avdelingen er det brukt både Weber og Leca produkter forteller Roger Estensen fra Weber.

En veldig flott spa-avdeling som ligger magisk til helt på toppen av Hemsedal.

Roger Estensen

Salgsingeniør Gulv, Weber

De store glassvinduene i spa-avdelingen fremhever den fantastiske utsikten, og gir en flott naturopplevelse. Her har Markussen lagt 400 m2 leca gulv med fiberduk over, toppet med weber 130 core (60 mm).

Hele spa-avdelingen er flislagt av Markussen og resultatet holder svært høy standard.

Weber sine løsninger er helt supre å jobbe med. Det er gode produkter som medfører at det blir enkelt og effektivt, forteller Markussen.

Martin Markussen

Daglig leder i Murmester Markussen AS

Serveringsområdet

skarsnuten3.JPG

Videre har Markussen murt opp en vakker vegg av naturstein i serverings området, som sammen med lyset og utsikten fremmer naturen utenfor.

I resten av den nye delen av har det blitt benyttet Weber komfortgulv rasjonell.

 

 


 

Utvendig

Også utvendig har Markussen vært med å legge sitt preg på fasaden. Flere kvm med naturstein er murt opp med Weber sine produkter.

Servicen fra Weber er helt topp, og det er veldig viktig for meg å ha en god relasjon til leverandøren min og det har jeg absolutt med Roger Estensen. Det fører automatisk til at jeg handler alt gjennom Weber, forteller Markussen.