close-pop-up.svg
– Det er alltid samme kvalitet og stabilitet på massen. Derfor bruker vi Weber, sier Bjarne Moxness, arbeidsleder i Industrigulvspesialisten AS.
Byggeprosjekt
Aibels kontor på Kokstad ved Bergen
Byggeår
2015
Utførende
Industrigulvspesialisten AS

Tekst og foto: Gaute B. Iversen

Hele 10600 kvadratmeter har Industrigulvspesialisten sparklet på det nye bygget til Aibel på Kokstad i Bergen.

Industrigulvspesialisten_gulv.jpg
Ferdig sparklet 10600 kvadratmeter gulv på det nye Aibel-bygget.

Kontor for 1000 oljeansatte

Industrigulvspesialisten AS har jobbet med nybygget til oljeservicegiganten Aibel på Kokstad i Bergen. Det nye bygget er 17000 kvadratmeter og gir kontorplass for 1000 ansatte.

Det er alltid samme kvalitet og stabilitet på massen. Derfor bruker vi Weber.

Bjarne Moxness

Arbeidsleder i Industrigulvspesialisten AS

– Vi er helt avhengige av at vi kan stole på massen vi får. Her har det vært store avvik på høyden og vi har sparklet fra 0 til 70 millimeter på gulvene, forteller arbeidsleder Bjarne Moxness i Industrigulvspesialisten AS.

600 tonn direkte fra pumpebil

I alt har de sparklet over 10600 kvadratmeter gulv på det nye Aibel-bygget. Alt ble pumpet direkte fra pumpebil. I løpet av noen korte måneder hadde de lagt ut 600 tonn flytsparkel.

– Vi har hatt veldig kort byggetid på kontorbygget. Etter mange års erfaring med Weber vet vi at det går greit også i litt pressede situasjoner, sier han. Han har sverget til Webers produkter i 17 år og har veldig gode erfaringer.

– Weber leverer alltid den samme kvaliteten på massene. Det gjør at vi kan være sikre på det vi leverer til våre kunder, sier Bjarne Moxness i Industrigulvspesialisten AS. 

Industrigulvspesialisten_BjarneMoxnes-TrulsVallentinsen.jpg
Anbudsleder Bjarne Moxness i Industrigulveksperten AS og Truls Vallentinsen i Weber Leca i det nye Aibel-bygget på Krokstad i Bergen