close-pop-up.svg
Et utedesign med Leca gir store muligheter for spiseplassen
Med Leca finnes det utallige muligheter for utedesign til hage, gårdsplass eller innkjørsel. Her gir vi deg gode tips.

Det finnes mange grunner til å bygge egne, tilpassede elementer i Leca ute.

Sitteplasser som tåler alt

I uterommet er godt med sitteplasser viktig. Tradisjonelle hagemøbler er vel og bra, men bygger du noen av sitteplassene i Leca får du solide plasser som tåler både vær og vind. Da slipper du også arbeidet med å dekke sittegruppen til med presenning, eller bære det inn og ut av boden før og etter vinteren. Kombinert med blomsterkasser, peis eller pergola får du en innbydende oppholdssone der du kan skape ditt eget utedesign.

Hagedesign med Leca-kasser

At Leca gjør godt i jord for blomster og planter er godt kjent, men har du tenkt på å mure opp blomsterkasser i Leca? Skap ditt eget hagedesign med murte kasser, som gir lettstelte bed og beskytter blomstene godt. Dessuten samler hagemuren i Leca opp solvarmen og gir bedre vekst til sommerplantene. Ved innkjørselen ser utedesignet ryddigere ut med en egen søppelbod av Leca, som skjuler de mindre vakre avfallsdunkene. 

Utedesign med tak

Overbygg.jpg

La ikke regn ødelegge utelivet! I uterommet finnes det mange veier til tak over hodet, men uansett hvilken løsning du velger, trenger du enten en vegg eller stolper. Med Leca kan du finne smarte løsninger, uansett om du ønsker et helt tett tak eller ikke.

 

Tilpasset utekjøkken

Utekj›kkenet.jpg

På den varme tiden av året er det ekstra hyggelig å kunne ta med seg matlagingen utendørs. Grillen er sentral i utekjøkkenet, og hvilken du velger kan ha stor betydning. Skal du for eksempel velge kull eller gass? Begge grilltypene har sine tilhengere. Bygger du utekjøkkenet selv, kan du kanskje bygge plass til begge deler?

Bygger du selv kan du dessuten tilpasse utekjøkkenet til akkurat ditt ønske og behov. Hva med et gassbluss for kokemulighet, eller et kjøleskap? Skyllekum med kaldt og varmt vann? Nedfelt drikkekjøler med bunnventil? Bare fantasien setter grenser når du bygger i Leca.

Utedesign med peis

Det er mange gode grunner til å sette inn en peis i hagen. En peis utvider kveldene ute, og gir en fantastisk stemning alle trives i.

Når du bygger utepeisen i Leca kan du bygge den så stor eller liten du bare vil. Du står helt fritt til å kombinere den med andre elementer, som for eksempel et antall sitteplasser eller en pergola. Du kan også bestemme hvilken retning røyken skal drive.

En utepeis av Leca gir deg et sikkert ildsted tilpasset ditt hagedesign. Du får røyken opp og vekk, og ekstra timer ut av hver kveld.

Husk bare å ikke bygge peisen for stor eller for høy. Du skal tross alt se inn i bålet, og ikke opp eller ned i det. Hvem har dessuten sagt at utepeisen må være firkantet? Bygger du peis med Leca har du mulighet til å eksperimentere med både form og farge.