close-pop-up.svg
Vertikal delt tomannsbolig i Leca fra Grønn Bolig
Vertikal delt tomannsbolig, flott beliggende på Kongsvinger, med utsikt ned mot både parken og Glomma.
Byggeprosjekt
Vertikal delt tomannsbolig
Byggeår
2022-2023
Utførende
Emmto (Hedmark Murmesterforretning AS)
Produktgruppe
Leca

I Krokvegen på Kongsvinger er det nylig satt opp en vertikal delt tomannsbolig i Leca. Resultatet holder en svært høy standard.

Utførende, tidligere Hedmark Murmesterforretning AS og deres merkevare Hedmur, har nå nylig samlet seg under det nye navnet Emmto.

Emmto har i flere år har vært medlem av Murhuskjeden Håndverksmur. De er svært godt fornøyd med både samarbeid og resultat, og har flere lignende prosjekter  i området.

Vi er medlem av Murhuskjeden Håndverksmur og har fått god oppfølging fra både Weber og Håndverksmur underveis i prosessen.

Erik Larsen

Daglig leder i Emmto

Grønn Bolig

Bygget er en Grønn Bolig med utgangspunkt i modell GB 147 x 2. Ytterveggene består av Leca Isoblokk 25 cm med 10 cm tilleggsisolasjon innvendig. De er pusset med Weber Fiberpuss og sluttbehandlet med Weber Silco Render (fargekode 33064).

Gulvene er avrettet med Weber Nova 140, som gir en god holdbarhet. Det er lagt vannbåren varme hvor varmekilden er borehull.

Leca i lyd, brann og bærevegger

Mellom boenhetene i lyd- og brannvegg er det benyttet 25 cm Leca Lydblokk. I bæreveggene i trapperommene er det benyttet Leca Basic 15 cm.

Den doble carporten er også oppført i Leca Basic 15 cm og pusset og sluttbehandlet som de andre ytterveggene.

Utførende, huseier og leverandører er alle veldig godt fornøyd med resultatet og ser frem til å vise frem flere prosjekter av denne typen.