close-pop-up.svg

Vestlia Resort - Stort hotell med lun og koselig atmosfære

Weber
Vestlia Resort ligger godt plassert i hjertet av Geilo. Foto: Emilie Holba og Paul A. Lochart
Vestlia på Geilo er en av Norges flotteste skiresorts. Her kan man ski in /ski out vinterstid, gode langrennsmuligheter, og man kan ikke minst nyte opplevelser både inne som ute. Den flotte spa-avdelingen har åpent året rundt.
Byggeprosjekt
Gulvavretting Vestlia Resort
Byggeår
2018-2020
Utførende
Murmester Markussen AS
Produktgruppe
Gulv , Gulvavretting

Hotellet er en av Norges største konferansehoteller med konferanselokaler på til sammen 1200 kvm. Vestlia har i tillegg 240 rom og 700 senger. Stort og lekkert spa og mengder med aktiviteter rett ut døra. I tillegg er beliggenheten midt mellom Oslo og Bergen en perfekt destinasjon for møtevirksomhet.

Gulvprodukter fra Weber

Weber har levert gulvprodukter til restauranten på hotellet som har en gulvflate på rundt 700 kvm. Her er det benyttet Weber Komfortgulv Rasjonell gulv, som igjen er toppet med 10 mm med Weber Floor 4655 Industri for å tåle spenningene fra nedlimt fiskebeins parkett i heltre.

IMG_4393.JPG

Det er en hel limt fiskebeinparkett med sparkel som tåler kreftene av at det limes og påkjenningene knyttet til det. Både Roger Estensen og Martin Markussen er svært godt fornøyd med resultatet og synes der er godt å se den gode holdbarheten 3-4 år etter at arbeidet ble utført.


Også rommene i etasjene over restauranten er det avrettet med Weber produkter.

Her er det benyttet: 

De resterende arealene av nybyggene på hotelldelen er tynnavrettet med Weber Floor 140 Nova Dette gjelder alle rom og korridorer, og er en stor referanse for både Markussen og Weber.

Dette restaurantområdet har blitt veldig flott og jeg er ordentlig stolt, forteller Roger smilende.

Roger Estensen

Salgsingeniør i Weber

Pumpet 140 tonn på en dag

I tillegg til arbeidet i restauranten, rommene og korridorene tilknyttet hoveddelen av hotellet, har Weber og Markussen i samarbeid pumpet 140 tonn gulvavretting på ett av de andre byggene knyttet til hotellet.

Denne enorme leveransen ble gjort på en dag med en pumpebil med henger og 4 semitrailere som kom med pulver. Ett godt stykke arbeid de begge er fornøyde med, samt de andre ansatte hos Murmester Markussen som deltok i arbeidet.

Det er spesielt viktig for oss med gode leverandører som følger opp leveringene sine. Vi har ett veldig nært og godt samarbeid med Weber og benytter oss derfor av Weber sine produkter og løsninger, forteller Markussen.

Martin Markussen

Daglig leder i Murmester Markussen AS

Murmester Markussen

Murmester Martin Markussen har levert på mange prosjekter i Hallingdal, spesielt områdene rundt Gol, Hemsedal og Geilo.

Han har overtatt firma etter faren, og har idag over 24 ansatte. Martin har testet ut ulike gulvløsninger, og benytter seg ofte av Weber sine produkter. Han har sørget for å legge noen titusener kvadratmeter gulv. Gulvene og flisarbeid på Skarsnuten, Fyri Hotell og Highland Lodge er også arbeid utført av han og hans firma, og som alltid benytter han seg av Weber sine produkter og løsninger..