Referanser Lim, fug og våtrom - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Referanser Lim, fug og våtrom (6)

Gode og helhetlige løsninger er langt mer enn bare gode produkter. Det er produkter, kunnskap og erfaring satt i system. I Webers sammenheng betyr dette at vi ikke nøyer oss med å produsere og levere gode produkter, men at en del av vårt utvidede produkt er den komplette løsningen - som ofte også inneholder produkter vi ikke selv leverer.

Weber har gjennom mange års erfaring opparbeidet seg en lang liste med referanseprosjekter, under finner du ett utvalg av disse.

Referanseliste

Stort lim og fug prosjekt

Stort lim og fug prosjekt

Før nyttår 2015 skulle nye Åsveien skole i Trondheim være klar til å ta imot elever og lærere. For Einar Stenvik i Trondheim Murservice betydde det at alle garderober og våtsoner måtte være ferdige. Vi snakket med ham i innspurten.

Trinnlydgulv i 612 bad - uten å blande produkter

Trinnlydgulv i 612 bad - uten å blande produkter

Entreprenørselskapet Søbstad AS legger 13 000 kvm trinnlydsgulv i 612 studentboliger under oppføring for Studentsamskipnaden i Trondheim.

5 000 kvm våtrom uten å fire på kvalitet

5 000 kvm våtrom uten å fire på kvalitet

– For oss er det helt uaktuelt å shoppe rundt etter billige produkter og prøve å sette sammen tvilsomme våtromsløsninger. Det sier daglig leder Borgar Hagen i Murmesterfirma Johannessen & Hagen AS.

Membran for ekstreme påkjenninger

Membran for ekstreme påkjenninger

– Et fyr langs norskekysten blir utsatt for noen av de mest ekstreme belastninger i verden. Endelig har vi funnet en membran som kan brukes nettopp på slike steder. Det forteller Magnar Skaret i Foreningen Agdenes Fyr.

Bare Weber holder for oss

Bare Weber holder for oss

– Vi kan ikke ta sjanser når vi tar på oss så store jobber. Derfor bruker vi bare Weber støpemørtel, sier Tor Bjærum i SansBygg AS.

Fra P-areal til ultramoderne spa

Fra P-areal til ultramoderne spa

Nylig åpnet ærverdige Britannia Hotel i Trondheim et nytt og ultramoderne spa-anlegg basert på produkter og løsninger fra Weber.