5 000 kvm våtrom uten å fire på kvalitet - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

5 000 kvm våtrom uten å fire på kvalitet

- For oss er det helt uaktuelt å shoppe rundt etter billige produkter og prøve å sette sammen tvilsomme våtromsløsninger. Det sier daglig leder Borgar Hagen i Murmesterfirma Johannessen & Hagen AS. Trondheim kommune bygger omsorgsboliger i Lade Allé 80. 135 våtrom skreddersys med én komplett løsning der produktene samlet er kvalitetssikret og veldokumentert.

Galleri

Riktige løsninger gir lang levetid

Riktige løsninger gir lang levetid - Vi bygger garderober, vaskerom, toaletter og andre våtrom, totalt 135 rom. Til sammen er det 6 boligblokker som skal oppføres, halvparten skal stå ferdige i høst. Frem til nå har vi gjort omlag 1 200 kvm gulv og vegger. Dette er en omfattende våtromsjobb som krever skreddersøm, ikke minst med tanke på at alle gulv er terskelfrie, forteller Borgar Hagen, daglig leder i Murmesterfirma Johannessen & Hagen AS. Firmaet som ble etablert i 1986, produserer årlig 300 til 400 bad. De har 17 ansatte der alle i murerfaget er fagutdannet og organisert.

5000 kvm våtrom

5000 kvm våtrom - Totalt skal vi gjøre ca 5 000 kvm våtrom. Alle våtromsprodukterne som brukes er del i Webers våtromsløsning. For oss er det helt uaktuelt å shoppe rundt etter billigere produkter og prøve å sette sammen tvilsomme løsninger. Vi ønsker å være en seriøs aktør, og faktum er at riktige løsninger gir lang levetid. Noe annet vil vi ikke ta ansvaret for, sier Hagen bestemt.

Han påpeker at et godt samarbeid med produsenten Weber også er av stor betydning. - Vi har forholdt oss til én stor og seriøs aktør i 6 år. Det gir mange fordeler, blant annet svar på tekniske og faglige spørsmål, forutsigbarhet og stabilitet for begge parter. I tillegg får vi godt innarbeidede rutiner og slipper lagerhold av produkter fra forskjellige leverandører. Det gir enklere logistikk og bedre økonomi fordi vi alltid får brukt opp rester fra én jobb i den neste. Det er det mange som ikke tenker på, sier Borgar Hagen. Han legger til at de også har en tilleggsjobb med 2 000 kvm flislegging i trappearealene.

Byggherre: Trondheim kommune
Entreprenør: Skanska
Murarbeid: Murmesterfirma Johannessen & Hagen AS

Weber.tecSuperflex D2

  • Hurtigbindende, overarbeidbar etter ca 90 minutter.
  • Væruavhengig gjennomherding via reaksjonsavbinding selv uten tilgang av luft.
  • Herder selv under påvirkning av sol og vind, og gir et riss- og spenningsfritt sjikt.
  • Testet for å kunne benyttes som tettesjikt i vannreservoar.  

Bruksområde:

  • Vegg og gulvarealer i våtrom 
  •  Svømmebasseng
  • Reparasjon av eldre bygninger
  • Vanntanker, innvendig tetting

Relaterte produkter

Weber Flytlim Rapid

Weber Flytlim Rapid

Hurtigherdende sementbasert og polymerforsterket flytende flislim til rasjonell liming av fliser på gulv.