Stort lim og fug prosjekt - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Stort lim og fug prosjekt

Før nyttår 2015 skulle nye Åsveien skole i Trondheim være klar til å ta imot elever og lærere. For Einar Stenvik i Trondheim Murservice betydde det at alle garderober og våtsoner måtte være ferdige. Vi snakket med ham i innspurten.

Tekst og foto: Gaute B. Iversen

– Vi har 1.600 kvadratmeter som skal flislegges og fuges. I tillegg har vi 1.000 kvadratmeter med membran i alle våtsoner, forteller Stenvik.

River skolen

Åsveien skole ble opprinnelig bygget på 1950-tallet. Tiden hadde gått fra skolen, og hele det gamle bygget er revet. I stedet er det bygget en ny skole på 10.000 kvadratmeter. Utfordringen på Åsveien skole, som på så mange andre prosjekter, er kort byggetid. Stenvik sier at det har vært veldig viktig at hele leverandørkjeden har fungert.

Smidig å jobbe med

– Vi har hatt 10 flisleggere i sving jevnt over hele perioden vi har vært på anlegget. Da er vi helt avhengige av at ting fungerer, fra bestilling til det er levert, Stenvik, og avslutter med å si:

– Jeg er veldig fornøyd med produktene vi bruker. De er smidige og gode å jobbe med. Det er god åpningstid på flislim og fug, sier Stenvik.

 

 

Prosjektinformasjon

Byggherre: Trondheim kommune

Entreprenør: Betonmast

Arkitekt: Eggen Arkitekter AS | Løvetanna Landskap AS

Flisarbeider: Trondheim Murservice AS

Relaterte produkter

weber.tec 822 Smøremembran

weber.tec 822 Smøremembran

Vanntett, fleksibel smøremembran. Ferdig blandet.

webertec Superflex D2 smøremembran

webertec Superflex D2 smøremembran

Kjemisk herdende, høyfleksibel membran- og tetteslemming