Trinnlydgulv i 612 bad - uten å blande produkter - Weber

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Trinnlydgulv i 612 bad - uten å blande produkter

Entreprenørselskapet Søbstad AS legger 13 000 kvm trinnlydsgulv i 612 studentboliger under oppføring for Studentsamskipnaden i Trondheim.

Galleri

Søbstad AS

Firmaet har 140 ansatte og er spesialisert blant annet innen vei, vann og avløp samt betongarbeid. Betongavdelingen har en bemanning på 45 personer, og det er denne avdelingen som utfører trinnlydgulvene.

– Utgangspunktet er hulldekke med ferdige badekabiner der høydeforskjellen er 8 cm, forteller Tage Lilleberg i entreprenørselskapet Søbstad AS. For Studentsamskipnaden i Trondheim har de lagt trinngulv i 612 studentboliger fordelt på seks blokker. De siste boligene skal være innflytningsklare til jul i år.

1 000 tonn avrettingsmasse

– Vi legger til sammen 13 000 kvm med Weber Lydgulv. Da har det gått med ca 1 000 tonn avrettingsmasse. Vi har faktisk okkupert en pumpebil nesten et helt år, sier Lilleberg med et smil.

– Høydeforskjellen på 8 cm har vi utnyttet med 40 mm trinnlydplater, deretter duk og så 40 mm fiberarmert avrettingsmasse, Weber Floor 4310. Vi trekker alltid inn underleverandører for å finne frem til gode løsninger, forteller han, og legger til at forholdet til Weber er spesielt og riktig for firmaet.

Vi slipper ansvaret

– Vi blander ikke produkter og systemer for å spare noen ører her og der. Weber leverer riktig nok løsninger som er noe dyrere, men kan til gjengjeld levere en hel pakke med produkter, alle i det samme godkjente systemet. Dette er viktig for oss. Stikkord for samarbeidet med Weber er ansvarlighet og konstruktive løsninger, sier Tage Lilleberg i Søbstad AS.

Prosjektinformasjon

  • Entreprenør: Skanska AS
  • Godkjent Gulventreprenør: Søbstad AS
  • Arkitekt: Svein Skibnes arkitektkontor AS